неділю, 10 червня 2012 р.

Good day!

В нас вчора був супер день! Почався він з чудового сніданку, приготованого мною. Потім поїхали на шопінг. Виявляється в 20 хв їзди від нас (по американському то десь 30 км) є величезний шопінг-центр з купою аутлетів. В часі ми були обмежені, але встигли купити коханому джинси в аутлеті Levis за $30 і кроси, вже не в аутлеті, але дуже класні. Я ж відвела душу у Вікторії Сікрет. Ще купила собі шампунь і бальзам від Redken, який давно хотіла спробувати.
Потім швиденько поїхали додому, поїли, я сама собі зробила манікюр і подались на довгоочікуваний концерт Scorpions. The final sting. Амфітеатр, в якому був концерт знаходиться десь в 10 хв їзди від нашого дому, але пробка була така, що ми їхали пів-години. Та це того варте. Все, від початку до кінця. І атмосфера, яка була навколо, і хлопці, що були на розігріві (гурт Tesla). Єдине, що мене спочатку турбувало, то планокури і те, що ми мали дихати димом від маріхуани. Запах там не з приємних, тим більше навколо було багато людей з дітьми, а як на диво курили саме старші люди 50-75 років. З молоді курили хіба росіяни :rus:
Але потім на сцені з"явились Скорпіонс і то було просто півтора-години суцільного задоволення: голос, музика, спецефекти...Словами не передати. Це запам"ятається на все життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар